Certyfikat dla www.prezenty.pl

No. XD684AFBE6F777F00D6A6D46B9B5E7E85
 

Certyfikat wydany dn.
27.12.2016 r.
Ważny do
26.12.2018 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o www.prezenty.pl



Bardzo dobry

4.67/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 202 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
www.prezenty.pl ma 286 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
21.06.2018 r.
Data zamówienia
14.06.2018 r.
21.06.2018 r.
Wszystko ok, fajnie i unikalne, ale ocenę towaru obniżam o gwiazdkę, bo w tej cenie spodziewałem się nieco lepszej jakości rzeczy.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
20.06.2018 r.
Data zamówienia
12.06.2018 r.
20.06.2018 r.
Artykuły bardzo starannie wykonane , przesyłka błyskawiczna wręcz , polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2018 r.
Data zamówienia
12.06.2018 r.
19.06.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.06.2018 r.
Data zamówienia
10.06.2018 r.
17.06.2018 r.
Super było Świetny serwis, ekspresowa wysyłka i odpowiedź na maila z pytaniem. Bardzo Polecam Formalności ograniczone do minimum. A sam prezent fantastyczny - tak określiła go solenizantka
Basia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.06.2018 r.
Data zamówienia
07.06.2018 r.
15.06.2018 r.
Nie moge oceanic towaru,bo jeszcze go nie dostalam,chociaz minal juz ponad tydzien.Nie wiem,gdzie jest i kiedy bedzie Wszelkie informacje sa niejasne ,a pani z obslugi klienta niewiele wyjasnila.Moje doswiadczenia sa negatywne,a i moj zakupiony towar stoi pod znakiem zapytania,czy dojdzie?,gdzie jest? kiedy bedzie?i czy mnie ktos powiadomi?a przede wszystkim odpowie na te wszystkie pytania
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
04.06.2018 r.
Data zamówienia
27.05.2018 r.
04.06.2018 r.
Koc szedł bardzo długo .Na granicy czekał od wtorku do piątku wieczorem ( w tym było święto w czwartek ) . Towar miał wadę - przebarwienie różowe w 2 miejscach . Kontakt z działem obsługi naprawdę bardzo dobry .
3.67
Dobry

Data publikacji
01.06.2018 r.
Data zamówienia
25.05.2018 r.
01.06.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.05.2018 r.
Data zamówienia
21.05.2018 r.
31.05.2018 r.
Przesyłka dobrze pilotowania. Sybka realizacja zamówienia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.05.2018 r.
Data zamówienia
21.05.2018 r.
28.05.2018 r.
wszystko OK
4.00
Dobry

Data publikacji
27.05.2018 r.
Data zamówienia
20.05.2018 r.
27.05.2018 r.
Na początku myślałam, że zamówiony produkt będzie wysłany z Polski ale został wysłany z Niemiec więc troszkę poczekałam na paczkę . Zamówiłam w niedzielę a paczkę otrzymałam w czwartek . Filiżanka którą zamówiłam jest piękna tak jak w opisie , wszystko się zgadza , towar oryginalny :) dobrze zapakowane bo obawiałam się, że może coś być potłuczone. Jestem zadowolona
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2018 r.
Data zamówienia
13.05.2018 r.
20.05.2018 r.
Zbyt mała gama dostawców do wyboru, na towarze widoczne były "odlewki" - kawałki plastiku, które pozostały po odlewie, a które musiałem ręcznie usunąć
3.50
Dobry

Data publikacji
15.05.2018 r.
Data zamówienia
07.05.2018 r.
15.05.2018 r.
Towar zgodny z zamówieniem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.05.2018 r.
Data zamówienia
08.05.2018 r.
15.05.2018 r.
Dostawa szybka, towar jak na zdjęciu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.05.2018 r.
Data zamówienia
07.05.2018 r.
15.05.2018 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.05.2018 r.
Data zamówienia
05.05.2018 r.
13.05.2018 r.
Profesjonalnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.05.2018 r.
Data zamówienia
02.05.2018 r.
10.05.2018 r.
Bez większych uwag.
4.00
Dobry

Data publikacji
07.05.2018 r.
Data zamówienia
25.04.2018 r.
07.05.2018 r.
szybka dostawa, jestem zadowolona zarówno z produktu jak i czasu realizacji zamówienia - polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
04.05.2018 r.
Data zamówienia
27.04.2018 r.
04.05.2018 r.
Super. Bardzo miła obsługa- rzetelna i wyczerpująca informacja.
Szybka dostawa. Dzięki.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.05.2018 r.
Data zamówienia
22.04.2018 r.
01.05.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.04.2018 r.
Data zamówienia
22.04.2018 r.
29.04.2018 r.
Walizka na wino bardzo ładna i porządnie wykonana, tylko miejsca na wino za mało. Ogólnie butelki na wino są zdecydowanie wyższe
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
27.04.2018 r.
Data zamówienia
20.04.2018 r.
27.04.2018 r.
Przemiła i bardzo pomocna obsługa. Szybka dostawa, wziytownik z grawerem, który zamówiłam jest wykonany na 5+. Dziękuję. :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.04.2018 r.
Data zamówienia
17.04.2018 r.
25.04.2018 r.
Szybka przesyłka, towar jak na zdjęciach, bez żadnego zarzutu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.04.2018 r.
Data zamówienia
08.04.2018 r.
24.04.2018 r.
Wszystko ok. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.04.2018 r.
Data zamówienia
11.04.2018 r.
19.04.2018 r.
Produkt zgodny z opisem. Rzetelne informacje odnoscie dostawy. Jestem bardzo zadowolona.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.04.2018 r.
Data zamówienia
09.04.2018 r.
16.04.2018 r.
Wszystko przebiegło super polecam stronę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.04.2018 r.
Data zamówienia
06.04.2018 r.
13.04.2018 r.
Wszystko sprawnie i szybko, polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.04.2018 r.
Data zamówienia
03.04.2018 r.
10.04.2018 r.
źle
Dostawa - spóźniła się
Escape room - Bunker - takiego już dawno nie ma
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
10.04.2018 r.
Data zamówienia
03.04.2018 r.
10.04.2018 r.
Bardzo sprawnie i szybko zrealizowane zamowienie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.04.2018 r.
Data zamówienia
28.03.2018 r.
04.04.2018 r.
Ciekawa oferta, dobra jakość wykonania , szybka dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2018 r.
Data zamówienia
25.03.2018 r.
03.04.2018 r.
Paczka szła prawie dwa tygodnie, gdzie w meilu było uwzględnione do 3 dni roboczych.. niestety moj prezent przyszedł po świętach pomimo zamawiania tydzień przed...
1.67
Mierny

Data publikacji
31.03.2018 r.
Data zamówienia
21.03.2018 r.
31.03.2018 r.
Produkt bardzo malutkich rozmiarow
2.33
Mierny

Data publikacji
28.03.2018 r.
Data zamówienia
20.03.2018 r.
28.03.2018 r.
Chciałbym, aby dostawa była nieco szybsza, o ile to możliwe. Na zamówienia złożone na konkurencyjnym portalu "prezentowym" nie muszę tak długo oczekiwać (1, góra 2 dni robocze) i nigdy jeszcze się nie zawiodłem. Liczę, że u Was też zmieni się pod tym względem na lepsze. Pozdrawiam serdecznie.
4.33
Dobry

Data publikacji
25.03.2018 r.
Data zamówienia
18.03.2018 r.
25.03.2018 r.
Super, polecam porządny sklep
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
21.03.2018 r.
Data zamówienia
13.03.2018 r.
21.03.2018 r.
wszystko super, szybko i solidnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.03.2018 r.
Data zamówienia
13.03.2018 r.
20.03.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.03.2018 r.
Data zamówienia
12.03.2018 r.
19.03.2018 r.
Wszystko super. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.03.2018 r.
Data zamówienia
09.03.2018 r.
16.03.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.03.2018 r.
Data zamówienia
07.03.2018 r.
14.03.2018 r.
Szybko Sprawnie Bez kłopotów Zgodnie z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.03.2018 r.
Data zamówienia
05.03.2018 r.
12.03.2018 r.
Ekspresowa wysyłka, bardzo miła obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.03.2018 r.
Data zamówienia
25.02.2018 r.
11.03.2018 r.
OK
5.00
Bardzo dobry

www.prezenty.pl opinie klientów

www.prezenty.pl

www.prezenty.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 27.12.2016 r.

Kontakt
Eberswalder Straße 6 - 9
10437 Berlin
Niemcy
info@prezenty.pl
www.prezenty.pl
Sprzedawca
Geschenkidee D&A GmbH
Eberswalder Straße 6 - 9
10437 Berlin
Niemcy
Rejestr handlowy
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 139503
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z www.prezenty.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.