Certyfikat dla www.prezenty.pl

No. XD684AFBE6F777F00D6A6D46B9B5E7E85
 

Certyfikat wydany dn.
27.12.2016 r.
Ważny do
26.12.2018 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o www.prezenty.pl



Bardzo dobry

4.65/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 251 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
www.prezenty.pl ma 368 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
21.10.2018 r.
Data zamówienia
12.10.2018 r.
21.10.2018 r.
Moja Żona jest bardzo zadowolona z prezentu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.10.2018 r.
Data zamówienia
09.10.2018 r.
20.10.2018 r.
Przesyłka dostarczona przed wyznaczonym terminem. Usługa profesjonalna. Jakość zamówionego towaru wspaniała. Podziękowanie i uśmiech obdarowanej osoby bezcenny. Polecam zainteresowanym, a Prezentom.pl oraz serwisowi - tak trzymać.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.10.2018 r.
Data zamówienia
12.10.2018 r.
19.10.2018 r.
Pięknie wykonany przedmiot, jakość bez zarzutu, bardzo starannie, profesjonalnie zabezpieczona zawartość przesyłki.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.10.2018 r.
Data zamówienia
30.09.2018 r.
17.10.2018 r.
POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.10.2018 r.
Data zamówienia
10.10.2018 r.
17.10.2018 r.
Spoko. Przesyłka przyszła dość szybko.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.10.2018 r.
Data zamówienia
18.09.2018 r.
16.10.2018 r.
Polecam z całego serca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.10.2018 r.
Data zamówienia
08.10.2018 r.
16.10.2018 r.
wszystko w porządku, obdarowany w szoku i zadowolony;-)
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.10.2018 r.
Data zamówienia
08.10.2018 r.
15.10.2018 r.
wszystko w porządku, szybka wysyłka, obdarowany Kolega był w szoku, i zachwycony
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.10.2018 r.
Data zamówienia
07.10.2018 r.
15.10.2018 r.
Za tą cenę takie minimalistyczne rzeczy? Strata pieniędzy
4.00
Dobry

Data publikacji
15.10.2018 r.
Data zamówienia
07.10.2018 r.
15.10.2018 r.
Profesjonalna obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.10.2018 r.
Data zamówienia
05.10.2018 r.
12.10.2018 r.
Towar super, przesyłka szybka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.10.2018 r.
Data zamówienia
04.10.2018 r.
12.10.2018 r.
Parciany pasek z otwieraczem do butelek ok. Wykończenie z prawdziwej skóry na plus. Porządne zabezpieczenie towaru. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2018 r.
Data zamówienia
01.10.2018 r.
08.10.2018 r.
nie polecam
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
07.10.2018 r.
Data zamówienia
26.09.2018 r.
07.10.2018 r.
Szybko ,sprawnie, bardzo dobry kontakt polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.10.2018 r.
Data zamówienia
25.09.2018 r.
05.10.2018 r.
Szybko, sprawnie i przyjemnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.10.2018 r.
Data zamówienia
19.09.2018 r.
04.10.2018 r.
Nie ma płatności przy odbiorze,to duży minus i czas dostawy zbyt dlugi
3.00
Dostateczny

Data publikacji
03.10.2018 r.
Data zamówienia
26.09.2018 r.
03.10.2018 r.
Realizacja całego zamówienia przebiegła automatycznie, sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.10.2018 r.
Data zamówienia
24.09.2018 r.
02.10.2018 r.
Szybko, bez żadnych problemów.
Ściereczka do okularów ze zdjęciem bardzo ładna.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.09.2018 r.
Data zamówienia
16.09.2018 r.
27.09.2018 r.
Polecam. Zamówiony towar zgodny z opisem, szybka dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.09.2018 r.
Data zamówienia
16.09.2018 r.
24.09.2018 r.
Transakcja przebiegła pomyślnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.09.2018 r.
Data zamówienia
10.09.2018 r.
17.09.2018 r.
wszystko dostarczone na czas,szybka odpowiedź na e-mail,towar dobrej jakości
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.09.2018 r.
Data zamówienia
09.09.2018 r.
17.09.2018 r.
rewelacja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.09.2018 r.
Data zamówienia
26.08.2018 r.
15.09.2018 r.
Niestety długość zakupu prezentu - przeżycia znacznie dłuższa niż na podobnych tego typu stronkach. Obsługa klienta ok.
3.67
Dobry

Data publikacji
13.09.2018 r.
Data zamówienia
05.09.2018 r.
13.09.2018 r.
Zły grawer - nie to co było uzgodnione telefonicznie.
2.00
Mierny

Data publikacji
12.09.2018 r.
Data zamówienia
05.09.2018 r.
12.09.2018 r.
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2018 r.
Data zamówienia
03.09.2018 r.
10.09.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2018 r.
Data zamówienia
16.08.2018 r.
10.09.2018 r.
Bardzo miła obsługa telefoniczna.Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
10.09.2018 r.
Data zamówienia
02.09.2018 r.
10.09.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2018 r.
Data zamówienia
02.09.2018 r.
09.09.2018 r.
Dobry wybór
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.09.2018 r.
Data zamówienia
28.08.2018 r.
09.09.2018 r.
Ok. Polecam zakupy.
4.00
Dobry

Data publikacji
09.09.2018 r.
Data zamówienia
01.09.2018 r.
09.09.2018 r.
Super Sprzedawca :-) Obsługa mojej transakcji ponadstandardowa - jeszcze raz bardzo dziękuję. Szczerze polecam tego Sprzedawcę
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.09.2018 r.
Data zamówienia
30.08.2018 r.
07.09.2018 r.
profesjonalna i rzetelna obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.09.2018 r.
Data zamówienia
23.08.2018 r.
04.09.2018 r.
Idealnie na prezent, polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
03.09.2018 r.
Data zamówienia
26.08.2018 r.
03.09.2018 r.
Przedmiot zgodny z opisem. Transakcja przebiegła szybko.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.08.2018 r.
Data zamówienia
24.08.2018 r.
31.08.2018 r.
Polecam. Towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.08.2018 r.
Data zamówienia
22.08.2018 r.
31.08.2018 r.
Towar zgodny z oczekiwaniami, sprawnie dostarczony. Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.08.2018 r.
Data zamówienia
24.08.2018 r.
31.08.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.08.2018 r.
Data zamówienia
12.08.2018 r.
27.08.2018 r.
Towar niezgodny z opisem. Dostawa trwała 2 tygodnie. Nie polecam
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
25.08.2018 r.
Data zamówienia
06.08.2018 r.
25.08.2018 r.
lol
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.08.2018 r.
Data zamówienia
18.08.2018 r.
25.08.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

www.prezenty.pl opinie klientów

www.prezenty.pl

www.prezenty.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 27.12.2016 r.

Kontakt
Eberswalder Straße 6 - 9
10437 Berlin
Niemcy
info@prezenty.pl
www.prezenty.pl
Sprzedawca
Geschenkidee D&A GmbH
Eberswalder Straße 6 - 9
10437 Berlin
Niemcy
Rejestr handlowy
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 139503
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z www.prezenty.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.