Certyfikat dla www.prezenty.pl

No. XD684AFBE6F777F00D6A6D46B9B5E7E85
 

Certyfikat wydany dn.
27.12.2016 r.
Ważny do
26.12.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o www.prezenty.pl



Bardzo dobry

4.63/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 409 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
www.prezenty.pl ma 672 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
15.04.2019 r.
Data zamówienia
08.11.2018 r.
15.04.2019 r.
Wszystko zgodnie z oferta. 100 satysfakcji.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.03.2019 r.
Data zamówienia
28.02.2019 r.
07.03.2019 r.
Szybko isprawnie. Naprawdę polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.03.2019 r.
Data zamówienia
19.02.2019 r.
06.03.2019 r.
Zamówienie nie zostało zrealizowane, nie zwracają pieniędzy z przedpłaty mimo interwencji.
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
05.03.2019 r.
Data zamówienia
26.02.2019 r.
05.03.2019 r.
Wszystko sprawnie i szybko załatwione
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.03.2019 r.
Data zamówienia
26.02.2019 r.
05.03.2019 r.
Żadnych problemów. Jedyne co mnie zdziwiło był fakt, że zamówienie było wysłane z Niemiec. Niemniej jednak czas dostawy bardzo krótki, tym bardziej, że była to przesyłka międzynarodowa :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.03.2019 r.
Data zamówienia
25.02.2019 r.
04.03.2019 r.
Na razie jeszcze nie mogę powiedzieć nic o zawartości. Pieknie zapakowany prezent szyba dostawa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.03.2019 r.
Data zamówienia
21.02.2019 r.
02.03.2019 r.
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, przesyłka expresowa. Sam miś zaskoczył mnie wielkością, spodziewałam się trochę większego, ale i tak może być.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.03.2019 r.
Data zamówienia
23.02.2019 r.
02.03.2019 r.
Skarbonka była pęknięta na pół. Nie wiem czy została uszkodzona przez kuriera w momencie przewozu czy w punkcie, w którym kurier ją zostawił ale na pewno tak delikatny towar został źle zabezpieczony przy pakowaniu
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
01.03.2019 r.
Data zamówienia
22.02.2019 r.
01.03.2019 r.
Polecam zdecydowanie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.03.2019 r.
Data zamówienia
22.02.2019 r.
01.03.2019 r.
Produkt zgodny z opisem. Mięciutki i przyjemny. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.02.2019 r.
Data zamówienia
21.02.2019 r.
28.02.2019 r.
wszystko w porządku
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.02.2019 r.
Data zamówienia
20.02.2019 r.
27.02.2019 r.
Ekspresowa wysyłka..Miś słodki, polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
27.02.2019 r.
Data zamówienia
20.02.2019 r.
27.02.2019 r.
Ciekawe prezenty
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.02.2019 r.
Data zamówienia
20.02.2019 r.
27.02.2019 r.
Wszystko super Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
26.02.2019 r.
ok, ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.02.2019 r.
Data zamówienia
19.02.2019 r.
26.02.2019 r.
Nie mam żadnych zastrzeżeń, produkt dotarł zaskakująco szybko i spełnił moje oczekiwania :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
23.02.2019 r.
Świetne pomysły na prezenty :)
Sklep godny polecenia
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Wszystko ok..3 dni i dostarczono
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
05.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona z jakosci produktu i samej realizacji zamowienia. Jakosc fotografii na kubku swietna.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.02.2019 r.
Data zamówienia
12.02.2019 r.
21.02.2019 r.
Sprawnie i szybko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.02.2019 r.
Data zamówienia
04.02.2019 r.
20.02.2019 r.
Wszystko świetnie tylko problem z kurierem.
Paczka utknęła i trzeba było pisać interwencję (DHL)
4.00
Dobry

Data publikacji
20.02.2019 r.
Data zamówienia
12.02.2019 r.
20.02.2019 r.
Super prezent. Szybka dostawa. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
19.02.2019 r.
Czas oczekiwania to kilka dni roboczych. Towar ok, jak się komuś nie spieszy to polecam sklep.
3.00
Dostateczny

Data publikacji
19.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
19.02.2019 r.
Piękne filizanki
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.02.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
19.02.2019 r.
Wszystkie zamówione rzeczy spełniły oczekiwania w 100. Dostawa o czasie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.02.2019 r.
Data zamówienia
04.02.2019 r.
19.02.2019 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
18.02.2019 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
11.02.2019 r.
18.02.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
18.02.2019 r.
Prezent się podobał - jestem zadowolony
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
09.02.2019 r.
18.02.2019 r.
Wzystko sprawne.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
18.02.2019 r.
Towar nie spełnia moich oczekiwań, na stronie był on opisany trochę inaczej. Dostawa jak najbardziej na plus, szybkie odpisywanie na maile rowniez.
3.67
Dobry

Data publikacji
17.02.2019 r.
Data zamówienia
09.02.2019 r.
17.02.2019 r.
bez zarzutu
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.02.2019 r.
Data zamówienia
05.02.2019 r.
17.02.2019 r.
Wszystko OK.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
17.02.2019 r.
Wszystko ok ;)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.02.2019 r.
Data zamówienia
09.02.2019 r.
16.02.2019 r.
Serdecznie polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.02.2019 r.
Data zamówienia
09.02.2019 r.
16.02.2019 r.
Polecam, świetny pomysł na prezent, aż chciałam zatrzymać ją dla siebie :) towar zapakowany w kartonik w którym można przekazać prezent
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.02.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
15.02.2019 r.
Było idealnie, dziękuję bardzo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.02.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
15.02.2019 r.
Dostawa porażka
3.00
Dostateczny

Data publikacji
15.02.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
15.02.2019 r.
Polecam solidna firma
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.02.2019 r.
Data zamówienia
07.02.2019 r.
15.02.2019 r.
spodziewałem się lepszej jakości ale , ogólnie bez zastrzeżeń
4.00
Dobry

www.prezenty.pl opinie klientów

www.prezenty.pl

www.prezenty.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 27.12.2016 r.

Kontakt
Krausenstraße 9
10117 Berlin
Niemcy
info@prezenty.pl
www.prezenty.pl
Sprzedawca
Geschenkidee D&A GmbH
Krausenstraße 9
10117 Berlin
Niemcy
Rejestr handlowy
Amtsgericht Berlin (Charlottenburg) HRB 139503
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Peter Hofstetter
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z www.prezenty.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.